dissabte, 18 d’abril del 2009

EL "TURISME"

Quan anem de viatge tots tenim certes costums: hi ha a qui li agrada visitar els cementiris de la ciutat, hi ha també aquells qui compren una barra de pa per a comparar els preus dels productes quotidians; a d'altres ens agrada conèixer la gastronomia pròpia del país, ben regada pels licors, vins o similars que siguin tradicionals. 

També sé de gent que carrega el cotxe amb un equip de música descomunal, causant problemes d'espai per a encabir-hi l'equipatge i, inclús, tinc alguns coneguts que hores abans d'agafar l'avió es beuen tot allò que es troben i, és clar, acaben perdent-lo.

Doncs bé, tinc uns amics que quan viatgen tenen la divertida afició d'enviar-nos postals. Però mireu quines postals:

Sé que no cal que ho digui, doncs les imatges parlen per sí mateixes: la de l'esquerra és d'un viatge a Portugal i l'altra de la seva darrera visita a Suècia. De fet, ja ho diuen: digues amb qui vas, i et diré com ets!

Petons tiets!!

2 comentaris:

  1. això de l'avió em porta algun que d'altre record mallorquí...

    ResponElimina
  2. Certifico:
    que és més difícil tornar desde Portugal que desde Mallorca el mes d' Agost.
    Després de menjar en un italià a Portugal ( ja té pebrots), ens en vàrem anar al FNAC de Lisboa ( que també té pebrots), vàrem gastar uns 300 € en cd's i llibres (són menys dels que poden semblar, que ja té pebrots!) i apali anar badant, anar badant...Hem perdut l' avió! Au tornem en tren!

    Visca les postals! Queda clar que nosaltres no fem turisme, oi?

    ResponElimina