dijous, 18 de febrer del 2010

ES POT FER PITJOR UNA ENTREVISTA?

Fa dies van enviar-me aquest vídeo:


Després de veure'l només em ve al cap la pregunta que dóna títol a aquest post. Però com es pot ser tant poc professional, i ni tant sols preocupar-te per dir bé el títol del disc que venen a presentar-te. Sap aquest senyor que la cantant que té al programa és de les més importants del món de la lírica? Em sembla una falta de respecte i una manca de professionalitat flagrant.

Tots podem cometre errors, i és clar, però això és manca d'interès pel convidat i, en conseqüència, ben poca educació. Ella, està clar, entra al joc, doncs bé sap que està a un programa de màxima audiència i això li permet vendre discs, però no hem de perdre el nord, als convidats se'ls ha de tractar bé, i un periodista ha de documentar-se, mínimament, quan rep a algú al seu estudi.

Quina llàstima, amb la de coses que té a dir la Bartoli...

2 comentaris:

  1. El Motos aquest no es la primera entrevista que li vec que fa pena, sol faltar al respecte al entrevistat, de vegades, se n'en fot d'ell, sobretot si és estranger i no enten les "divertides" brometes que li fan.
    Cecilia, a Olesa Radio et tractaran millor !!!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord, Teresa. És un paio que em posa nerviós!

    I la Bartoli, i tant que la tractaria millor que ell! D'entrada no la tindria 5 minuts allà dreta de qualsevol manera, li dedicaria tot el temps que em donés!

    ResponElimina