dijous, 15 de juliol del 2010

"DOÑA FRANCISQUITA" A LA PLATJA

A falta de saber si, finalment, hi haurà vaga dels treballadors del Liceu, el proper dia 23, nit de l'estrena de Doña Francisquita (A. Vives), segons nota de premsa emesa pel teatre, podem confirmar que el proper dimecres 28 de juliol, a les 22.30h, el Liceu i Televisió de Catalunya portaran Doña Francisquita, d’Amadeu Vives, des del Liceu fins la platja de La Barceloneta on s’hi instal·larà una pantalla gegant situada a la plaça del Mar- Port de Barcelona (platja de Sant Sebastià).

L’entrada serà lliure, prèvia *recollida d’invitacions a les associacions de veïns i comerciants del barri, a partir del 20 de juliol. Amb un màxim de dues localitats per persona, fins a exhaurir-se. No cal dir que l'accés a la platja serà lliure.

Els espectadors podran veure la sarsuela en una pantalla de retroprojecció i simultàniament es podrà veure al Canal 33 així com al jardí del Palau Robert i al Pati de l’Estruch de Sabadell (Festival 30 Nits).


*Les invitacions es podran aconseguir a l'Agrupació de Comerciants i Industrials de la Barceloneta, Club Natació Atlètic-Barceloneta, Associació de Veïns de la Barceloneta i Fundació Tot Raval.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada