dimarts, 14 de desembre del 2010

ELS PROGRAMES QUE VINDRAN

Fa uns dies vam publicar els programes que tenim previstos desenvolupar als Moments d'Òpera radiofònics, alhora us demanava col·laboració per escollir títols per aquesta temporada 2010 - 2011. De moment, i gràcies a les vostres aportacions, tenim programades les edicions fins el dia 23 de febrer, i la cosa queda així:

15/12/2010
Guillaume Tell (G Rossini)


05/01/2011
Le nozze di Figaro (WA Mozart)

12/01/2011
I Lombardi alla prima crociata (G Verdi)

19/01/2011
Anna Bolena (G Donizetti)

26/01/2011
Maria Stuarda (G Donizetti)

02/02/2011
Roberto Devereux (G Donizetti)

09/02/2011
Semiramide (G Rossini)

16/02/2011
Parsifal (R Wagner)

23/02/2011
Les contes d'Hoffman (J Offenbach)

Resten pendents de programar: Matilde di Shabran (G Rossini), Maometto II (G Rossini) i Stiffelio (G Verdi); de tota manera podeu fer-nos arribar les vostres peticions al correu albert@momentsopera.com


Recorda que pots seguir-nos a facebook (només has de clicar a "m'agrada").

3 comentaris:

  1. ¿Semiramide? Una de les òperes favorites...I de la resta, la del quinza de desembre no la conec, i mira que Rossini em fascina... I tampoco conec la de Verdi. R.D. de Donizetti, una altra meravella si la soprano és pontent.

    ResponElimina
  2. Albert,
    Primer de tot, agrair-te l'esforç i també la feinada que t'hem donat els que et vam fer suggeriments. M'alegra veure els títols programats i els seguiré amb l'interès de sempre (o més). La única que no conec es Parsifal, però ja saps que Wagner em costa una mica, tot i que després de la Valquiria de la Scala, no se, no se, però m'està començant a agradar i tot.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Eastriver,

    doncs per això faig el programa, per gaudir dels títols que ja coneixem (Semiramide, Roberto Devereux...) i per conèixer nou repertori (Guillaume Tell, I Lombardi, etc.). Espero que ho passis bé!

    ---

    Josep,

    gràcies a tu per escoltar-te el programa, que és el que dóna sentit a aquesta feina -que faig amb MOLT de gust-. En quant a Wagner, Parsifal és, potser, de les més "dures" (per aquells que no ens apassiona l'alemany), però serà actualitat i haurem de comentar-la. Per cert, a mi darrerament també m'estan seduïnt títols que abans no m'havien dit res... coses de l'òpera!


    Una abraçada als dos!

    Albert

    ResponElimina