divendres, 17 de desembre del 2010

NOVES ADRECES DELS MdÒ

Aquest blog va néixer amb la voluntat de descriure les sensacions, experiències, vivències i coneixements que, dia a dia, el seu fundador, Albert Galceran -jo mateix-, tenia amb el món de l'òpera i, així, compartir-ho amb d'altres persones que també conviuen amb aquest art; ja sigui a nivell professional, amateur o qualsevol altra cosa, ja que tots ho vivim d'una manera especial.

Bé, amb el temps hem anat ampliant les possibilitats de la xarxa, de manera que a dia d'avui hi ha diferents adreces per seguir les vàries opcions dels Moments d'Òpera. Us les resumeixo:

www.momentsdopera.com

El podcast: aquí hi trobareu tots els programes que setmana a setmana dediquem a un títol operístic diferent. La selecció, normalment, la marca l'actualitat, tot i que també ens agrada que ens feu arribar les vostres peticions. Hi ha penjada tota la temporada 2009 - 2010, i hi anem penjant la temporada actual.


www.momentsopera.com

El blog: a través d'aquesta adreça accedireu a aquest blog que ara llegiu i que, en breu, farà reformes importants (ja us explicarem), de manera que si us acostumeu a accedir a través d'aquesta adreça, molt millor.


www.facebook.com/momentsopera

Facebook: és la plataforma més participativa, on podeu seguir el dia a dia dels Moments d'Òpera i on, entre d'altres, trobareu els comentaris, fotografies i cròniques més immediates.


www.twitter.com/agalceran

Twitter: a través del twitter, l'Albert, explica allò que viu i sent, dia a dia. No cal dir que moltes de les seves piulades tenen a veure amb l'òpera, és clar.


albert@momentsopera.com

El correu-e: enviant un correu electrònic a aquesta adreça podreu comunicar-vos amb l'Albert Galceran, responsable de totes les plataformes relacionades amb els Moments d'Òpera. Li podeu fer arribar propostes, crítiques o el que cregueu oportú. Tot és benvingut.

Així doncs, seguim en contacte. Bon cap de setmana!

2 comentaris:

  1. Ja tinc ganes de veure les novetats!!

    Gràcies per la divulgació que fas de l´òpera, és un treball excel.lent.

    Bones festes!!!

    ResponElimina
  2. Les novetats, si tot va bé, les podrem veure a princips de l'any vinent; espero que us agradin.

    En quant a la divulgació, sempre he pensat el mateix: l'òpera és tant fantàstica que seria molt egoïsta, per part meva, guardar-me-la per mi, haig de compartir-la amb quanta més gent millor.

    Bones festes, igualment!

    Albert

    ResponElimina