dilluns, 24 de gener del 2011

CURIOSITATS PERIODÍSTIQUES D'UNA NIT D'ESTRENA

L'Albert, en directe.
Dijous es va estrenar la nova producció d'Anna Bolena (G. Donizetti) al Liceu, doncs bé, mentre la majoria de persones anaven al teatre a gaudir de la música, l'escena i les veus (no necessàriament en aquest ordre), els que ens dediquem a la informació operística, hi anem amb algunes aspiracions més: d'entrada hem d'estar atents a tot allò què passa a l'escenari, però també hem de saber què passa al darrera i, mentre uns van a fer una copa de cava al descans, nosaltres connectem amb emissores per explicar allò què es cou en la nit d'estrena.

Però no només això, dies abans ja estem atents als possibles canvis de repartiment i, si és possible, ens acostem al teatre a parlar amb els protagonistes i, clar, també ho expliquem.

No em queixaré pas, ja que és un goig de feina, sobretot quan es tracta de títols tan atractius com aquest.

2 comentaris:

  1. Moltes vegades no coneixem la feina que hi ha darrera de l'elaboració d'una crònica periodística. Ara bé dit això, cal distingir entre el que es una informació i una opinió. Crec que es molt fàcil confondre una cosa amb l'altra, per això jo dono molta importància a aquesta distinció i penso que tu ho fas força bé des d'aquest bloc.

    ResponElimina
  2. Josep,

    moltes gràcies. Faig el que puc, però no sempre és fàcil,ja que distanciar l'opinió i la informació no sempre és fàcil. En tot cas, t'agraeixo la teva valoració.

    Una abraçada,

    Albert

    ResponElimina