dilluns, 14 de febrer del 2011

CINC ENTRADES DOBLES GRATUÏTES

El proper dijous 17 de febrer, a les 21.00h, l'Orquestra Barroca del Festival de Torroella de Montgrí oferirà un concert titulat La plenitud del Barroc, amb un programa basat en obres de Vivaldi, Rebel i Pergolesi, sota la direcció de Stefano Demicheli i amb les veus solistes de Deborah York (soprano) i Gemma Coma-Alabert (mezzosoprano).

Aquesta prestigiosa orquestra barroca, sota la batuta del clavecinista i director torinès Stefano Demicheli, presenta un programa que uneix la música instrumental i la música vocal europea del primer terç del segle XVIII.

La primera part del programa està formada pel Concert per a dues mandolines en sol major, de Vivaldi, i per Les élements de J.F. Rebel, que ens permetran descobrir unes obres molt apreciades.

I a la segona part, l’Acadèmia 1750 ens ofereix l’Stabat Mater més conegut, el de Pergolesi, interpretat per dues veus de luxe, la mezzosoprano Gemma Coma-Albert i la soprano anglesa Deborah York, considerada actualment com una de les millors cantants de música barroca.

El concert se celebrarà al Centre Cultural Unnim Caixa Terrassa i té un preu de 28€. Amb tot, si hi voleu anar de manera totalment gratuïta, només heu d'enviar-me un correu-e destacant el vostre nom i cognoms, i automàticament, i en rigorós ordre d'arribada, tindreu una entrada doble reservada a la taquilla, En total, disposem de cinc entrades dobles.

Si voleu més informació sobre el concert, la trobareu al següent enllaç.

Teniu temps fins el proper dijous, 17 de febrer, a les 13h, per enviar els correus-e.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada