dimarts, 22 de març del 2011

TOTS AMB EL JAPÓ

Avui no vull parlar-vos d'òpera, sinó d'una acció que hem de recolzar, i és que la devastadora catàstrofe nipona ha commogut a La Passió, cosa que ha motivat a l’entitat olesana a aportar el seu gra de sorra per col·laborar en la reconstrucció del Japó.

Per aquest motiu, La Passió destinarà part dels seus beneficis econòmics, de la representació del dia 27 de març (10:15h), a col·laborar en la reconstrucció del país. Els diners seran canalitzats a través de l'ONG Creu Roja, que col·laborarà amb La Passió per difondre aquesta especial representació.

D’aquesta manera, part de la recaptació aconseguida amb la venda d’entrades per la representació de La Passió del proper diumenge 27 de març, a les 10:15h, s’entregarà a Creu Roja Catalunya, que ho destinarà a la seva campanya d’ajuda als milers de persones afectades pel sisme i el tsunami que fa deu dies va afectar el país nipó.

Amb aquest acte, La Passió vol demostrar el seu esperit solidari i desitja que la ciutadania s’impliqui i col·labori amb aquest gest altruista.

Just abans d’iniciar l’espectacle, la presidenta de l’entitat, Montse Font, i els portaveus de la Creu Roja s’adreçaran al públic per agrair-los la seva col·laboració.


És en aquests moments quan hem de demostrar que els catalans som solidaris. Si voleu comprar entrades, aquí trobareu com fer-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada