dimarts, 17 de gener del 2012

"El destí de Beethoven", entrades gratuïtes

El dijous 26 de gener tindrà lloc el primer dels tres concerts que l’Orquestra Simfònica del Vallès oferirà a l’Auditori del Centre Cultural Unnim. Es tracta d’un cicle de música amb uns programes molt atractius, solistes virtuosos i dirigit per diferents directors.

En aquesta ocasió l’orquestra, acompanyada per la concertino Mirela Lico i l’oboista Óscar Diago, serà dirigida per Shi-Yeon Sung, actualment una de les joves directores més interessants de l’escena internacional.

El programa d’aquest primer concert simfònic s’anomena El destí de Beethoven i està format per la Simfonia núm. 3, en Re Major, D. 200 de Franz Schubert i la Simfonia núm. 5, en Do menor,op. 67 de Ludwig van Beethoven. Schubert i Beethoven són dos autors molt diferents però la seva música comparteix la pretensió que el destí es pot vèncer i per tant aquest concert és una cita amb la força del destí i amb la música per a la posteritat.

El concert serà el proper dijous, 26 de gener, a les 21h al Centre Cultural Unnim de Terrassa (Rambla d'Egara, núm. 340). Podeu aconseguir una entrada doble gratuïta enviant un correu-e detallant el nom, cognoms i número de telèfon. Les entregarem en rigorós ordre de sol·licitud i les podreu recollir minuts abans de l'actuació a la taquilla del teatre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada