dilluns, 18 de juliol del 2011

Els títols d'aquest estiu a COMRàdio

La temporada dels Moments d’Òpera, que emetrem a partir del proper 25 de juliol a COMRàdio, l’hem confeccionat seguint dos criteris: fer coincidir alguns títols amb l’agenda lírica catalana, i fer un repàs per l’evolució de l’òpera al llarg de la història.

De totes elles en podrem conèixer els antecedents històrics, és a dir els moments previs a la seva estrena, la reacció del públic i les curiositats que les envolten.

A més, repassarem tots els personatges, i quins tipus de veus (tenor, baríton, soprano, contratenor, etc.) són les que es contemplen a la partitura; i com és lògic, farem un resum argumental de la trama, aturant-nos als moments musicals més bells, a través de les millors versions possibles. Dia a dia, us anirem avançant el criteri de programació de cada títol, tanmateix us facilitarem, un cop emès, l’enllaç per tal de descarregar-vos o escoltar online el programa.

Tot plegat, en poc més de cinquanta minuts, a partir del proper 25 de juliol, cada mitjanit – de dilluns a dijous – a la freqüència de COMRàdio.

Si cliqueu a l'enllaç podreu conèixer els vint títols que protagonitzaran els Moments d'Òpera d'aquest estiu a COMRàdio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada