dimecres, 3 de març del 2010

"LA FILLE DU RÉGIMENT" AL GRAN TEATRE DEL LICEU

Divendres es presentarà en roda de premsa la propera òpera que es representarà al Gran Teatre del Liceu. Aquells que habitualment passegeu per aquest blog us podeu imaginar que em fa molta il·lusió poder gaudir de la música de Gaetano Donizetti, més encara si l'interpreta en Juan Diego Flórez.

Dit això, aprofito per a donar-vos a conèixer detalls d'aquesta obra, de la mà del servei de premsa del Gran Teatre. I és des del departament de premsa han enviat un ampli dossier informatiu amb dades prou interessants com per publicar-les aquí, ja que poden ajudar-nos a entendre millor l'espectacle.

De tot el que ens han enviat als periodistes relacionats amb les informacions operístiques és el full informatiu que amb motiu de l'estrena han editat i que si assitiu a alguna de les representacions us trobareu al teatre. Durant els propers dies publicaré les biografies de tots els que participen de l'espectacle i la propera edició dels Moments d'Òpera (dimecres dia 10 de març) se centrarà en aquesta obra.

Així doncs, recordeu que del 7 al 25 de març un repartiment de luxe posarà en escena La Fille du Régiment (G. Donizetti) al coliseu de les Rambles.

Per si hi ha algun despistat, us adjunto una de les peces -segur que és la més popular- que hi podrem escoltar. Per cert, entre els cantants ho coneixen com a "Mont Everest", pels seus 9 dos sobreaguts:


Divendres assistiré a la roda de premsa, així que ja ampliaré la informació.

6 comentaris:

  1. estimat, créc que ademés de juan diego florez, al cuál reconozco que hoy por hoy está considerado como la voz de tenor más privilegiada del mundo en éstos roles, también la interpreta ótro tenor español....atte

    ResponElimina
  2. Apa-li com disfrutaràs Albert... Ah, per cert, jo vull veure la foto que et facis amb el JDF després de la roda de premsa... Que no se t´escapi que d´aquestes oportunitats n´hi han poques, fes-me cas!!!

    ResponElimina
  3. Paco,

    en efecto no sólo cantará Flórez (mi cantante favorito), sinó que el rol lo "compartirá" con Antonio Gandia, del que mañana publicaré su biografia en este mismo blog! Por cierto, bienvenido al blog!

    Ah! El arroz de bogavante es mi perdición! Me gusta casti tanto como la ópera! jeje

    ---

    Brunilda,

    segur que serà fantàstic! A veure si coincideixo amb el Juandi i puc fer-m'hi alguna foto... en tot cas, segur que la publico!

    ResponElimina
  4. Tant de bo hi puguis accedir... amb el que t´agrada el JDF!!! Si ho pots fer-ho somniaràs nit i dia amb aquest moment, t´ho ben asseguro...

    ResponElimina
  5. Hi he accedit! jeje Ja us ho explicaré!

    Ens veïem diumenge (ja tinc l'entrada!!)?

    ResponElimina
  6. Com me n´alegro de que hagis pogut accedir al JDF, no saps com n´estic de contenta perquè, creu-me, puc entendre el que deus haver sentit, de debò!!! Estic desitjant que m´ho expliquis.
    I tant que si, ens veiem diumenge!

    ResponElimina