divendres, 15 de juliol del 2011

Òpera a la platja

El proper dimecres 27 de juliol , a les 22.15h, el Liceu i Televisió de Catalunya retransmetran Carmen de Georges Bizet a la platja de La Barceloneta on s’hi instal·larà una pantalla gegant situada a la plaça del Mar- Port de Barcelona (platja de Sant Sebastià).

Tanmateix, la retransmissió es podrà seguir simultàniament al Canal 33 i al Jardí del Palau Robert.

Cal destacar que Carmen serà l'òpera que protagonitzarà, la mitjanit del dia 26 de juliol, els Moments d'Òpera de COMRàdio.

L’entrada serà lliure. Les entrades per a la zona de cadires de la plaça es podran recollir a partir de dimarts dia 19 de juliol als següents punts (màxim dues localitats per persona fins a exhaurir-se):

Fundació Tot Raval
Plaça Caramelles, 8
De dilluns a divendres de 9.30h a 14.30h
Dimarts i djous de 16.00h a 18.30h

Club Natació Atlètic Barceloneta
Plaça del Mar s/n
De dilluns a dissabte de 8.00h a 19.30h
Diumenges de 8.00h a 19.00h

Associació de Veïns de la Barceloneta
c/ Guitert, 33-35
De dilluns a divendres de 16h a 20h

3 comentaris:

  1. Quina mania que tenen de potenciar el Bieito! amb la de bons escenògrafs que hi ha pel món, que no destrossen les obres musicals, i a escena es veu el mateix que se sent!
    Si segueixen així l'any que ve al Liceu, es queden sense públic.
    S'ho tenen ben guanyat

    ResponElimina
  2. Josep,

    les xifres són tossudes: la producció de "Carmen" de Calixto Bieito, el passat mes d'octubre, va obtenir molt bona acollida, i és que va tenir un 99% d'ocupació. Per això l'editen en DVD i la projectaran a la platja.

    Una abraçada,

    Albert

    ResponElimina
  3. I per això han de fer tanta propaganda a tots els mitjans perquè la gent hi vagi. Cap espectacle d'òpera no té tanta propaganda a ràdios i premsa escrita. És de jutjat de guàrdia que anunciïn la "Carmen de Calixto Bieito" Si Bizet pogués demanar drets d'autor...!!

    ResponElimina