dimarts, 25 d’agost del 2009

ADDIO, O ELVIRA, ADDIO, MIO BEN

Tots sabem que tot té un inici i un final. Sabem que quan anem a l'òpera, per més que ens agradi la funció, tard o d'hora haurem d'abandonar el teatre. Doncs bé, els Moments d'Òpera de COM Ràdio han de dir-vos adéu, però ho farem amb un gran somriure i oferint-vos una de les millors òperes de Vincenzo Bellini: I Puritani.

Aquesta gran creació va servir-li, gràcies en part als consells i contactes de Rossini, per a estrenar a París, malauradament també és la darrera òpera de Bellini, ja que pocs mesos després de l'estrena va morir. No crec que n'estés descontent, ja que, al meu entendre, és la partitura més brillant del compositor, almenys és la que més em fa vibrar.

En tot cas, a dia d'avui disposem d'esplèndides gravacions que, espero, faran les delícies dels aficionats al belcanto i, tant de bo, dels que no ho són també.

Recordeu que el programa s'emet els divendres a mitjanit a COM Ràdio, però el podeu reescoltar anant al web de l'emissora o clicant a l'enllaç que trobareu al grup del programa al facebook.

Per cert, que s'acabin les emissions a COM Ràdio no vol dir que no hi haurà més programes, en uns quinze dies tornarem a emtre a Olesa Ràdio. Seguiré informant!

5 comentaris:

  1. Doncs ja et seguire des d´Olesa Radio!!!
    Avisa´ns.

    ResponElimina
  2. Quan comenci la temporada sereu informats!

    ResponElimina
  3. Ooooh, ara que m'hi enganxava... T'haurem de seguir per Olesa Ràdio.

    ResponElimina
  4. I Puritani, és una de les meves òperes preferides. Vaig eguir elteu programa i em van seblar molt encertats els "talls" que vas posar, especialment els interpretats per una de les meves "dives" de capçalera: Joan Sutherland.
    Fins la propera

    ResponElimina
  5. Josep,

    me n'alegro molt que t'agrades! També és una de les meves preferides! De fet, la Sutherland cantant el "Son vergin vezzosa" és... magnífica!! Entre d'altres peces de l'obra!

    Seguim en contacte!

    ResponElimina