dilluns, 17 d’agost del 2009

ELS MOMENTS EMESOS

Com bé us he explicat reiteradament, els divendres a la mitjanit s'emeten els Moments d'Òpera a COM Ràdio; un programa que vol resumir l'argument d'una òpera en 50 minuts, i al que hi hem convidat a alguna de les millors veus del moment.


Doncs bé, si no heu pogut escoltar les quatre primeres edicions, us facilito els enllaços per a escoltar-les online. Només heu de clicar al damunt del títol del programa:


I aquesta setmana podrem gaudir de Le Nozze di Figaro de W.A. Mozart. Divendres a la mitjanit a COM Ràdio.

Recorda que pots afegir-te al grup Moments d'Òpera del Facebook.

2 comentaris:

  1. Albert,
    Felicitats pel programa, he començat a escoltar les edicions que has posat al bloc. El primer que he escoltat ha estat l'entrevista amb el Josep Bros i m'ha semblat molt interessant, suposo que la nocturnitat ajuda molt a les confidències. Seguiré escoltant la resta de programes i intentaré fer-ho en directe els dies que pugui.
    Les emissions seguiran després de l'estiu?
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. osep,

    moltes gràcies per la felicitació; me n'alegro que t'hagi agradat l'entrevista amb en Bros. Jo també vaig gaudir-la, doncs a part de ser un magnífic cantant, és una bellíssima persona.

    Pel que fa a les emissions, a dia d'avui no puc confirmar que segueixi emetent a COM Ràdio. En tot cas, la temporada acaba la setmana vinent; ho faré amb "Els Puritans" de Bellini. Aquesta nit, però, la protagonista serà "Les noces de Fígaro" (WA Mozart).

    Una abraçada i gràcies de nou.

    Albert

    ResponElimina