dilluns, 29 d’agost del 2011

COMRàdio segueix apostant per l'òpera

S. Radvanovsky
Avui arrenca la temporada 2011 - 2012 de COMRàdio, emissora en la qual, al llarg d'aquest estiu, hem emès 19 edicions dels Moments d'òpera.

Després de puntuals col·laboracions la passada temporada, els companys de l'Extraradi (programa que s'emet cada dia, de dilluns a divendres, de les 16h a les 19h) han cregut oportú incorporar una secció mensual d'òpera, per a conèixer l'actualitat lírica, apropar-nos als tecnicismes propis del gènere i, sobretot, perdre la por a l'espectacle musical més sublim.

La primera secció serà el proper dimecres, entre les 16h i les 17h, i ens centrarem en les veus verdianes, a través de la figura de la soprano Sondra Radvanovsky, que el passat 2 d'agost va sorprendre'ns amb un recital a l'església de Sta. Maria de Peralada, on va deixar-nos bocabadats amb la seva aclaparadora expressió canora.

En aquesta primera edició de la secció d'òpera, també escoltarem a Maria Callas, tot un referent en el cant i, en particular de Radvanovsky. Escoltarem a Callas explicant la importància de la interpretació dels personatges.

Així doncs, dimecres a la tarda us espero a COMRàdio!

4 comentaris:

  1. Albert, prenc nota d'aquesta nova secció i felicitats per la continuitat encara que sigui mensual.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Gràcies Josep!

    La secció serà mensual, sí, però els Moments d'Òpera seguiran sent setmanals; a partir d'octubre!

    Una abraçada,

    Albert

    ResponElimina
  3. "COMRàdio segueix apostant per l'òpera"...i l'Albert segueix apostant per la Sondra... t'he de dir que crec que es una molt bona aposta i, a sobre, la podrem veure aviat al Liceu, amb l'Aida !

    ResponElimina
  4. En efecte, crec que és una veu brutal, però que no s'ha donat a conèixer prou. Així que és bo que els seguidors de l'òpera puguin saber qui és, sobretot tenint en compte que serà l'Aida del juliol.

    Per cert, al desembre serà a Oviedo, cantant la Norma de Bellini!

    ResponElimina