dilluns, 26 de març del 2012

L'ànima del Liceu

El proper diumenge dia 22 d’abril a les 12.00 h se celebrarà al Liceu el concert extraordinari L’Ànima del Liceu.

Aquest concert neix a proposta dels treballadors del Gran Teatre del Liceu en nom de la responsabilitat i consciència institucional. La intenció d’aquest acte és consolidar la unió amb el públic i agrair les mostres de suport i d’afecte de la ciutadania en els moments crítics i d’incertesa que estan vivint. Aquest concert vol ser un homenatge al públic, abonats i mecenes, i a tots aquells que se senten part del Liceu.

L’esdeveniment comptarà amb la presència dels tres directors musicals titulars que el Teatre ha tingut des de la seva reinauguració: els mestres Bertrand de Billy, Sebastian Weigle i Michael Boder, als quals també s’hi sumaran el mestre Josep Pons, director musical titular a partir de la temporada 2012-2013, i grans figures del món de la lírica en un acte ple de sorpreses artístiques. Tots ells acompanyats per l’Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu.

Volen, amb aquest concert únic, reivindicar el Gran Teatre del Liceu com a part fonamental del patrimoni del nostre país i subratllar la seva excel·lència com un dels equipaments culturals més importants. L’acte tindrà com a leitmotiv la voluntat de mirar endavant i l’esperit de superació que sempre ha caracteritzat el Gran Teatre del Liceu.

Les localitats per aquest concert extraordinari, al preu únic de 15 € ,es posaran a la venda a partir del dia 10 d’abril pels canals habituals del Liceu.

Font: Departament de premsa del GTL.

1 comentari: