dilluns, 24 de desembre del 2012

Cancel·lat el concert d'Elīna Garanča al Palau de la Música

Segons acaben d'informar des del departament de premsa del Palau de la Música Catalana, el concert de la mezzosoprano Elīna Garanča, previst pel pròxim 11 de gener, i el programat el 7 de gener a l'Auditorio Nacional de Madrid, queden cancel·lats per "motius aliens a l'artista i el Palau de la Música Catalana".

Males notícies per un tan esperat concert.

Les entrades comprades per internet o per telèfon, que no hagin estat recollides, es retornaran automàticament a la targeta amb la qual es va fer efectiu el pagament a partir del 27 de desembre. Les adquirides a les taquilles, hauran de retornar-les al mateix punt.

Font: departament de premsa del Palau de la Música Catalana.

2 comentaris:

  1. Hola Albert, se'n saben (o es poden suposar) els motius? Diuen que hi havien poques entrades venudes...podria ser una de les raons?

    ResponElimina
  2. Hola Teresa,

    No han donat més explicació que els dos concerts són cancel·lats per "motius aliens a l'artista i el Palau de la Música Catalana". Aquests motius bé poden ser la fluixa taquilla que presentaven les dues cites, però crec que mai ho arribarem a saber del cert.

    Realment és una llàstima. Esperem que la resta de "dives" que han de visitar-nos ho acabin fent (les representacions de "Il Pirata" amb la Devia no han omplert el Liceu, veurem què passa...).

    Una abraçada i bon Nadal!

    Albert

    ResponElimina