dimecres, 14 de maig de 2014

Jornada de portes obertes al Liceu

Foto: A. Bofill
Si mai heu pogut passejar-vos per la platea del Liceu, visitar el Saló dels Miralls o conèixer la col·lecció d'art del Cercle del Liceu, aquest diumenge teniu l'oportunitat de fer-ho.

Ja que aquest proper diumenge 18 de maig, des de les 10 dels matí i fins les 6 de la tarda, el Gran Teatre del Liceu organitza la seva tradicional Jornada de Portes Obertes.

Al llarg del dia es podran visitar els espais més emblemàtics del teatre com la Sala de concerts, el Saló dels Miralls, el Foyer i el Cercle del Liceu, una joia del modernisme català que alberga una de les millores col·leccions privades de pintures, amb autors com Casas, Rusiñol, Miralles i Urgell.

Durant tot el dia, al Saló dels Miralls, s’oferiran actuacions musicals a càrrec de joves intèrprets del Conservatori Superior de Música del Liceu. Seran àries i fragments d’òperes conegudes. També, es projectaran al Foyer fragments d'òperes enregistrades al Liceu.

I pels més menuts, es faran activitats infantils relacionades amb el món de la música i l’òpera. L’accés al Teatre i a totes aquestes activitats seran totalment gratuïtes.

Font: Departament de comunicació del GTL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada