dimarts, 5 de maig del 2009

BEATRICE DI TENDA


La penúltima òpera de V. Bellini serà la protagonista del Temps d'Òpera d'aquesta setmana. Es tracta de la dramàtica Beatrice di Tenda, estrenada a La Fenice l'any 1833; el llibret és de Felice Romani, tot i que les diferències entre llibretista i compositor van provocar el trencament de la seva difícil, tot i que gloriosa, relació.

És bo dir, no cal amagar-ho, que Joan Sutherland, en el rol de Beatrice, tindrà un protagonisme especial, alhora que el baríton Cornelius Ophtof, interpretant el Duc de Milà, també brillarà amb llum pròpia.

Tot plegat, com sempre, s'emetrà a les 12h de dimecres a través del 90.1FM o des de l'enllaç de l'emissora al web de l'Ajuntament d'Olesa; alhora que, un cop emès el programa, podrà descarregar-se al podcast.

Espero que us agradi!

2 comentaris:

  1. Albert,
    Bellini és un dels meus autors favorits i la Beatrice di Tenda una extraordinaria òpera. La versió que proposes és magnífica, com totes aquestes gravacions fetes per la Sutherland i el Pavarotti amb la direcció de Bonynge entre la segona meitat dels 60 i els inicis dels 80.
    Felicitats per la tria!.

    ResponElimina
  2. Gràcies! De tota manera, al programa sempre intento posar gravacions més recents i, sobretot, amb cantants que estiguin en actiu, però no sempre és possible.

    Una abraçada!

    ResponElimina