dijous, 12 d’agost del 2010

JUAN DIEGO FLÓREZ DE PROP

Itàlia, un país amb molts encants i molts defectes, però que té l'excusa d'haver inventat l'òpera per justificar tots els seus errors, és una regió on, precisament, aquest art té molta presència i, fins i tot, a la televisió privada hi ha progames dedicats a l'òpera - us imagineu que això passés aquí?! -. Un d'aquests és el Loggione (Galeria), que en unes de les seves edicions s'han centrat en la figura d'un dels meus cantants favorits, el líric-lleuger peruà Juan Diego Flórez. No diuen res de nou, però sempre és agradable escoltar aquest gran cantant. Us adjunto les dues edicions:

LOGGIONE




Segona edició:



2 comentaris:

  1. Un bon documental que ens acosta al nostre admirat JDF.
    D'entrada un programa amb una "caràtula" on hi surten entre d'altres la Callas, el Pavarotti, o el Mutti ja mereix tota l'atenció de qualsevol aficionat a l'òpera. Però quan després revius moments tan extraordinaris com la Fille du Régiment a Milà, on després del "Ah mes amis" el teatre pràcticament s'ensorra i els mateixos components del cor aplaudeixen, colpejant al terra amb els fusells, veus que realment a pagat la pena tornar a visionar aquesta sèrie de documentals.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Josep,

    ja saps com m'agrada aquest tenor, així doncs estic totalment d'acord amb tu. Sempre és bo tornar a escoltar i recordar els grans moments que ha protagonitzat Flórez. I els que queden...

    Una abraçada!

    ResponElimina