dilluns, 11 d’octubre del 2010

CARMEN EN ALTA DEFINICIÓ


Si encara no heu tingut l'oportunitat de veure l'òpera Carmen de G. Bizet que ha estrenat la temporada lírica del Gran Teatre del Liceu - i que el proper mes de juliol tornarà a representar-se amb un altre repartiment estelar-, tingueu present que el dimecres 13 d’octubre a les 20.00h s’emetrà en cinema, en Alta definició i amb so Dolby surround.

Aquest enregistrament serà retransmès amb subtítols en 5 idiomes (castellà, anglès, alemany, italià i francès), en directe per 149 cinemes de 18 països d’Europa, 69 cinemes d’USA i 20 de Llatinoamèrica i en diferit per 68 cinemes d’USA.


Així doncs, el cine i l'òpera s'uneixen per acostar-nos a la platea del Liceu.

5 comentaris:

  1. Sí! Sobretodo porqué ayuda a que la gente se acerque a la ópera!

    ResponElimina
  2. Sí, però... en castellà també? Fora castellans de Catalunya!! M'agrada molt el teu programa Albert; sóc una verdadera fan!! He vist la Carmen del Liceu i em sobren les banderes... Som i serem! Ets el millor!!!

    ResponElimina
  3. Per veure aquesta porqueria d'escenografia, no cal anar al cinema ni enlloc. Visca Otto Schenk!

    ResponElimina
  4. Querido ANÓNIM comentarios tan fascistas como el tuyo en un blog tan hermoso como este hace plantearse si mereces esta música,si mereces el Liceu y si mereces Cataluña(las 3 son cosas demasiado hermosas para mentes tan obtusas)...en todo caso no reconocerse en discursos tan reaccionarios como el tuyo reconforta y mantiene en guardia sobre el norte global,democrático,de respeto y humano que no hay que perder...saludos y gracias por la música!!

    ResponElimina