divendres, 3 de juny del 2011

NO HI HAURÀ "ERO" AL LICEU

Segons informa el departament de premsa del Gran Teatre del Liceu, després de tres mesos de negociacions, avui s’ha signat l’acord entre el Comitè d’empresa i la Direcció general del Teatre que ha evitat recórrer a un ERO (Expedient de regulació d’ocupació) per suspensió temporal de contractes pel setembre de 2011, mes en el qual no està programat cap espectacle i el Teatre romandrà tancat fins el dia 26.

Aquest acord, que garanteix els llocs de treball i els salaris dels treballadors del Liceu s’ha portat a terme per tal d’assolir els objectius necessaris per a la viabilitat pressupostària del Teatre i suposa l’aplicació de flexibilitat en el treball. És a dir, permet distribuir el treball de la temporada 2011-2012 en 10 mesos, cobrant-ne 12, sense que suposi, en cap cas, un augment d’hores treballades anuals sinó una redistribució de les mateixes en funció de les necessitats del Teatre i en relació als diferents col·lectius (Administració, Cor, Orquestra i Tècnic).

Aquesta flexibilitat assegura el manteniment de l’activitat artística i l’equilibri pressupostari. Alhora aquest pacte representa un pas endavant en l’assoliment d’acords en el marc laboral del Liceu.

Font: Departament de premsa del GTL.

2 comentaris:

  1. Una bona notícia, que diu a favor de les dos parts que l'han signada.

    ResponElimina
  2. En efecte, esperem que no afecti a la, ja de per sí, afectada programació de la temporada 11-12.

    ResponElimina