dijous, 11 de juny del 2009

CANVIAR DE CASA

Des de fa onze anys estic vinculat al món de la ràdio i, més concretament, amb Olesa Ràdio. Si bé és cert que cada cop més vaig col·laborant amb emissores d'àmbit nacional (en breu us expilcaré el nou projecte que capitanejaré aquest estiu), també és veritat que mai he deixat els meus vincles amb la ràdio del meu poble: Olesa de Montserrat.

Hi vaig començar a col·laborar, mig per casualitat, convidat pel meu amic Josep Casanovas (ara tècnic de so de Catalunya Ràdio, és un crack!), un 10 d'octubre de 1998, en breu farà onze anys d'aquella data! I mai més he deixat de treballar en aquest mitjà que tant m'agrada.

Doncs bé, des d'aleshores sempre havíem estat treballant en unes instal·lacions que, a priori, havien de ser provisionals per a sis mesos, però que van usar-se durant catorze anys. L'espai, del tot precari, per fi comença a ser un miratge que recordarem amb nostàlgia, però que no voldrem repetir, doncs el proper dia 20, a les 12 del migdia, s'inauguraran, de manera oficial, les noves instal·lacions d'Olesa Ràdio, ubicades a la Casa de Cultura d'Olesa de Montserrat

Aquestes instal·lacions, que hi ha qui vol veure-les com a precàries, reuneixen les característiques suficients com per a treballar amb sobrada comoditat, alhora ens donen la possibilitat de millorar els programes que hi fem i, sobretot, són una injecció de moral per a seguir essent una de les radios locals amb més programació pròpia.

Haig de felicitar als polítics que han volgut fer realitat aquestes noves instal·lacions, especialment a la regidora de mitjans de comunicació de l'Ajuntament d'Olesa, la Sra. Mercè Jou; però, sobretot, la paciència i bones arts en la gestió de la meva quefa Anna Casado i el cap tècnic, i millor DJ i confessor, Rafa Martínez: ho han aconseguit!

Dit això, espero que el dia vint al migdia us acosteu a la Casa de Cultura per tal d'assistir a la inauguració oficial, per bé que ja estem emetent des d'aquestes instal·lacions des del passat dilluns. Us adjunto les primeres paraules que es van dir en directe des d'allà, és la Marta Muñoz, presentadora de Els Matins d'Olesa Ràdio:


2 comentaris:

  1. Enhorabona i per molts anys!!!! Quina imatge mes bóna! El teu reflexe al vidre...

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Maria Teresa! Ja ho saps, si el dia 20 t'hi vols passar, estàs convidada!!

    ResponElimina