dimarts, 23 de juny del 2009

L'ÚLTIM BIS I D'ALTRES...

Navegant per la xarxa m'he topat amb una gravació del darrer bis que la senyora Edita Gruberova va regalar-nos: Spiel'ich die Unschuld vom Lande dels Fledermaus de Strauss. L'acompanya al piano Friederich Haider, qui anuncia: Amigos no estamos preparados, así que vamos a improvisar! I quina improvització!!

Aquí el teniu:


Alhora, us adjunto la llista de noms dels personatges relacionats amb el Gran Teatre del Liceu que el proper 1 d'octubre rebran la medalla d'or d'aquesta institució. Són:

- Josep Carreras
- Elena Obraztsova
- Maria Vilardell (Presidenta i organitzadora del Concurs Internacional Francesc Viñas, des del seu inici l'any 1963).
- Edita Gruberova
- Eva Marton
- Josep Vilarassau (Pres. d'honor de La Caixa i Pres. del Consell de Mecenatge del Liceu).
- Dolora Zajick
- Manuel Bertand (Pres. de la Societat del Gran Teatre del Liceu).
- Joan Pons
- Maria de Ávila (L'any 1939 va ser la primera ballarina de la Companyia de Dansa del Liceu).

Ja sabem, doncs, quan tornarà a visitar-nos la Grube! Ara mancarà saber si cantarà o no...

4 comentaris:

  1. Em sap greu apuntar que el dia 1 d'octubre la senyora Gruberova canta a Munich LUCREZIA BORGIA en la producció que s'ha estrenat aquesta temporada, la qual cosa no sé si li permetrà d'assistir a l'acte. En qualsevol cas, el dia 12 d'octubre fa un concert a Oviedo (que al desembre es repetirà a París)... En principi, i incomprensiblement, la senyora Gruberova no torna al Liceu fins a la temporada 2010-2011 amb ANNA BOLENA.
    M'alegro no haver-me equivocat i que la sorpresa de sentir l'Edita en directe s'hagi acabat convertint en amor. El recital de diumenge va ser EDITA en estat pur.

    ResponElimina
  2. "Anònim",

    certament la trobada amb Gruberova va ser del tot impactant, sobretot la del passat diumenge, doncs al concert dedicat a Mozart del passat abril va estar, per dir-ho d'alguna manera, més mesurada. De tota manera aleshores ja va sorprendre'm molt. Ara bé, els bisos de diumenge no me'ls esperava pas... quina veu!! L'amor va néixer de manera natural...

    En fi, ja veig que cap a l'octubre me n'aniré a Ovideo i cap a desembre a veure si puc arreglar-m'ho per anar a París... tot i que anar a veure-la a Munich tb estaria bé...

    Ja veurem!!

    Per cert, gràcies per la informació!

    ResponElimina
  3. Jo ja estic preparant la "ruta" de la temporada que ve... Aquesta l'acabaré a Munich amb la Norma...

    ResponElimina
  4. Jo aquesta l'he, pràcticament, acabat, doncs tinc un estiu ple fins a la bandera de feina! Informatius a Olesa, entreteniment a CatRàdio i òpera a la COM...

    Però vaja, alguna cosa s'haurà de fer! I la vinent, tampoc la tinc clara, però anar a París sempre està bé, més si coincideixes amb le Grube. En fi, ja es veurà!!

    ResponElimina