divendres, 11 de febrer del 2011

"LA BOHÈME" AMB NETREBKO AL LICEU?

Anna Netrebko
Ahir va celebrar-se una trobada organitzada per l'Associació Amics del Liceu amb el baix Carlo Colombara, l'Enrico VIII de l'òpera Anna Bolena (G. Donizetti) que aquests dies es representa al Gran Teatre del Liceu.

Per qüestions professionals em va ser impossible assistir-hi, però una bona amiga sí que va ser-hi i, segons m'informa, Colombara va confirmar que la propera temporada torna al Liceu, ho farà amb una producció (nova?) de La Bohème de Puccini. De tota manera, el titular més destacat és que, segons em comenten, ha afirmat que "pel que sap" la Mimì l'interpretarà la soprano russa Anna Netrebko.

Serà cert? En pocs dies es presentarà la temporada 2011 - 2012, aleshores sortirem de dubtes...

7 comentaris:

  1. Esperem a veure que diuen quan es faci pública la programació definitiva. Ja m'agradaria ja, veure la Nebtreko a casa nostra.

    ResponElimina
  2. Sí, haurem d'esperar. A mi també m'agradaria poder escoltar la Netrebko al Liceu, més encara cantant la Mimì...

    ResponElimina
  3. Si ve la Netrebko jo hi aniré també. A veure si el Rodolfo és el Villazón ;)

    ResponElimina
  4. Toni,

    serà una cita obligada! Ara bé, això del Villazon ho veig més complicat. Es parla del Piotr Beczala, que no és el mateix, però és un molt bon cantant.

    ResponElimina
  5. A veure si es confirma aviat. Per cert, la setmana passada al final vaig anar a veure tant Aïda com La Boheme (per què triar quan per 80 dues persones poden anar a les dues representacions). El radamès era un patata, però la Mimi ho va fer força bé :)

    ResponElimina
  6. La confirmació es creu que serà a finals d'aquest mes.

    Per aquest preu, si a sobre canten bé, és tot un luxe! ;)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  7. Quina boníssima notícia si es confirma del tot.
    A més de la Netrebko, que estic impacient per sentir-la en viu,i que sense cap mena de dubtes farà una Mimí d'èxit assegurat, tinc moltíssimes ganes de tornar a sentir la boheme al Liceu, desde 2001, crec que no s'ha fet, amb una Maria Bayo genial,també m'encantaria que tornés la Bayo com Mimí¡¡¡
    Carlo Colombara m'agrada moltíssim, serà fantàstic tornar-lo a veure en La Boheme , doncs com a Enric VIII m'ha encantat,
    com actor i com cantant,els duos amb Seymour han estat memorables¡¡¡
    Bé, ja ens informaràs Albert si finalment es confirma¡¡

    ResponElimina