dissabte, 23 de gener del 2010

10 / 11

Les meves amigues villazonistes van posar-nos en antecedents, fa uns dies, sobre el vídeo promocional que els del Gran Teatre del Liceu han realitzat per promocionar la Temporada 2010 - 2011. Ben poc puc afegir respecte als comentaris i reflexions que tots hem llegit ja, tant sols desitjar que al llarg de tota la temporada brilli l'excel·lència musical, enlloc de les polèmiques posades en escena i que, tant de bo, no hàgim de sortir del teatre molestos per una genial idea que ha tingut el director escènic de torn (del tipus Trovatore - Deflo).

En tot cas, l'òpera, com tot l'art en general, ha de tenir el component il·lusionant, i aquesta temporada, de moment, ho han aconseguit, a través de grans noms, però ho han aconseguit. I és que a tots ens fa il·lusió sentir en directe aquelles veus que tant escoltem a casa...

Per si no l'heu vist -val la pena- us adjunto la promo del GTL:


Res més, ens trobem al Liceu!

6 comentaris:

  1. La temporada és molt engrescadora, i ben segur que hi haurà algún titul/cantant/escenografia que ens sortirà "rana". Hi ha gent que sembla que va a l'òpera expresament a sortir-ne molestos, sino no rondinen per una cosa ho fan per l'altra. De tot el que no ens agradi, senzillament pasem plana i del que si, disfrutem-ho al màxim!

    ResponElimina
  2. Jo crec que, evidentment que hi haurá coses,sobretot postes en escena, que no ens agradaran potser,pero les veus que venen son magnífiques i les óperes son molt interessants, que algun cantant tindrá un mal día?, es probable,son persones...Pero d'inici, aixó pinta molt be, i espero la 10/11 amb moltes ganes!!!

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb vosaltres, per fortuna tenim GRANS veus a la propera temporada, però per desgràcia els del Liceu segueixen amb la tendència de voler povocar/innovar en les posades en escena.

    Esperem, i segur que així serà, que aquestes veus ens facin emocionar i sortir del teatre amb un somriure d'orella a orella.

    ResponElimina
  4. m'acabo d'adonar (en el meu blog) y ara ho comprobo aquí, que el usuari (CanalLiceu) ha suprimit el video de presentació de la temporada!!!! Si logres averiguar-ne el motiu, Albert, ja saps.

    ResponElimina
  5. Ja ho esbrinat jo soleta: no sé per quin motiu, van esborrar el primer i l'ha tornat a pujar, nomes has de agafar el codi per insertar del nou, i substituirlo al post, en lloc de l'antic. Mira que fan coses rares, aquests del Liceu!"

    ResponElimina
  6. Teresa,

    gràcies per avisar-me, perquè no me n'havia adonat! Ja ho he solucionat, esperem que ara no els hi doni per canviar tots els vídeos...

    Una abraçada!

    ResponElimina