dimecres, 14 de juliol del 2010

FLÓREZ A BARCELONA PER PARTIDA DOBLE

Juan Diego Flórez coprotagonitzarà les representacions de l'òpera Linda de Chamounix de G. Donizetti, la temporada 2011 - 2012 del Gran Teatre del Liceu, després dels històrics 100 do de pit emesos durant les representacions de La Fille du Régiment de la present temporada.

Tot i ser un rumor -confirmat pel mateix tenor a orelles d'alguns amics del blog- fins a la data no s'havia publicat enlloc -almenys que jo en tingui constància- que el tenor peruà, i resident a Itàlia, Juan Diego Flórez, finalment cantarà el rol de Carlo de l'òpera Linda di Chamounix de Gaetano Donizetti, segons confirma el seu representant, Ernesto Palacio, al seu web.

Les representacions en les que cantarà Flórez seran les dels dies 20, 23, 27 i 30 de desembre de 2011, i els dies 2, 5 i 8 de gener de 2012. Pel que fa a la part protagonista, Linda, es diu -i ella ho ha confirmat en una recent entrevista a Catalunya Música- serà la soprano alemanya Diana Damrau, per tant podrem gaudir d'un parell de veus excel·lents. Amb tot, aquest darrer punt falta confirmar-lo, i és que l'alemanya en breu ha de donar a llum al seu primer fill i no sabem com afectarà això a la seva agenda professional. A més, encara no s'ha fet públic quin serà la resta de repartiment.

Però la temporada 2011 - 2012, Flórez no només cantarà el Carlo de la Linda di Chamounix al Gran Teatre del Liceu, sinó que el dia 4 de desembre de 2011, i tal i com va fer la temporada 2007 - 2008, en el marc de les representacions de La Cenerentola de G. Rossini, oferirà un recital a Barcelona, m'imagino que acompanyat al piano per Vincenzo Scalera.

En fi, doble motiu d'alegria pels seguidors catalans de Flórez. Seguirem informant.

4 comentaris:

  1. Jo en sé d´un que deu estar saltant d´alegria...jejeje

    ResponElimina
  2. Jo mateix estic saltant d'alegria... Gran, en Flórez. (Som una nació. Nosaltres decidim... Ho havia de dir)

    ResponElimina
  3. Brunilda,

    ja veus, de moment ja som dos! ;)

    ---

    Eastriver,

    Grandíssim, el Flórez. I sí, som una nació. nosaltres decidim. O decidirem... diguin el que diguin!! És una qüestió de temps!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Dos que ja salten i els que saltaran amb voslatres...

    ResponElimina