dimecres, 26 de maig del 2010

ISABEL REY I LA FUNDACIÓ CLARÓS

El pròxim diumenge 30 de maig a les 6 de la tarda el Gran Teatre del Liceu acollirà la gala benèfica Help Africa Hear –Ajuda l’Àfrica a escoltar-. Aquest acte, organitzat per la Fundación Clarós, té com a objectiu aconseguir fons per lluitar contra la sordesa profunda al continent Africà.

Help Africa Hear comptarà amb la presència de grans figures de la música com Joan Manuel Serrat o el tenor Jaume Aragall que torna als escenaris després de tres anys. Per aquesta cita, Serrat i Aragall han preparat un duo molt especial que de ben segur sorprendrà al públic més exigent. La coneguda cantant cubana Lucrecia, també participarà en aquest acte benèfic conduit pel televisiu Josep Cuní i amb direcció artística d’Isabel Rey.

La gala estarà dividida en dues parts. La primera, dedicada al món de la lírica, comptarà amb la presència del gran tenor Jaume Aragall que torna al Gran Teatre del Liceu, després d’un silenci de tres anys, ja que la seva última actuació va ser a l’abril de 2007 a Nova York. En aquesta primera part també actuaran grans noms de la lírica com Celso Albelo, Ángeles Blancas, Massimo Cavalletti, Stefano Palatchi, Isabel Rey, Ana Mª Sánchez o Rosa Mateu, tots ells acompanyats al piano per Marco Evangelisti i Joana Pons. En aquesta primera part, el públic també podrà gaudir de la veu del tenor argentí Raúl Giménez acompanyat per l’Orquesta Barcelona Concertante dirigida per Assunto Nese.

La segona part de la gala estarà dedicada a la música popular amb Joan Manuel Serrat acompanyat al piano per Ricard Miralles, la cantant cubana Lucrecia i l’emblemàtica Núria Feliu amb el pianista Martín Leopoldo Díaz.

Amb aquest concert, la Fundació Clarós vol aconseguir fons per lluitar contra la sordesa profunda al continent africà.

La Fundación Clarós és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu principal la lluita contra els problemes auditius, promovent tot tipus d’activitats que ajudin al seu diagnòstic i tractament. La Fundación Clarós fa extensiva aquesta lluita als països emergents combatent les malalties i defectes ortorrinolaringològics i facials, organitzant periòdicament programes especials a diversos països -Índia, Etiòpia, Moldàvia, Libèria, Romania, Senegal, Camerun o Gabon, entre altres- en col·laboració amb la Fundació Barraquer (oftalmologia).

Per últim, la Fundación Clarós promociona i atorga beques a metges joves per formar-se en l’especialitat d’otorrinolaringologia a la Cínica Clarós de Barcelona. El Patronat de la Fundación Clarós està format per Jaume Aragall, Ainhoa Arteta, Josep Bros, Montserrat Caballé, Carlos Chausson, Juan Diego Florez, Raúl Giménez, Montserrat Martí, Stefano Palatchi, Lucrecia Pérez “Lucrecia”, Joan Pons, Raquel Pierotti, Isabel Rey, Ana Mª Sánchez y Joan Manel Serrat, així com altres autoritats del món de les ciències, finances i de l’empresa.


Doncs bé, per parlar d'aquest important concert (tant a nivell musical com social), dijous comptarem amb la presència d'Isabel Rey, qui ha assumit tasques de direcció escènica, per parlar-nos, és clar, d'aquest concert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada