dijous, 23 de setembre del 2010

TORNEN ELS TALLERS D'INCIACIÓ A L'ÒPERA

Després de la sorprenent resposta d'assistents de l'anterior curs, aquesta temporada repetim el taller d'iniciació a l'òpera a la Biblioteca Popular Santa Oliva d'Olesa de Montserrat, però amb la clara voluntat de seguir oferint continguts interessants per aquells que han mostrat curiositat per aquesta bella música, de manera que no repetirem els continguts de la passada edició - per bé que sí en farem un bon repàs, per fer memòria -.

Però si no vas poder assistir a l'anterior convocatòria- un bon grapat de gent va haver de quedar-se fora a causa de la limitació d'aforament - no has de patir, doncs no donarem res per sabut i tot es pot explicar de nou, si hi ha algun dubte. És a dir, la idea del taller és gaudir i estimar l'òpera, i per aconseguir-ho cal entendre-la, així que qualsevol pregunta serà ben rebuda i, si per qualsevol motiu, en aquell moment no tenim la resposta, cap problema, la buscarem.

Així doncs, si vols aproximar-te a l'òpera d'una manera totalment didàctica, amena i divertida, apunta't al taller d'iniciació a l'òpera que, a partir del 14 d'octubre s'oferirà a la Biblioteca Popular Santa Oliva d'Olesa de Montserrat, cada dijous de les 19h a les 20.30h. A més, és gratuït.

Per formalitzar la vostra inscripció cal que us poseu en contacte amb la Biblioteca (93.778.00.50, ext. 3319). Per cert, ja hi ha més de vint persones apuntades...

3 comentaris:

  1. Albert,
    No ens serà possible assistir-hi (ja ens agradaria) per incompatibilitat d'horaris.
    Et desitgem que l'èxit superi l'anterior taller.
    Ah! el cartell m'encanta! la Bianca es una de les meves "icones" del món tintinaire.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Saps de sobra que m´agradaria estar present, però m´agafa un pèl lluny. n´estic totalment segura que repetiràs l´èxit de la temporada anterior i aquesta vegada, amb escreix!

    Que vagi bé, ja ens aniràs informant!

    Una abraçada,

    ResponElimina
  3. Josep & Brunilda,

    gràcies pels ànims i, en certa manera, millor que no us vagi bé, doncs vosaltres esteu més que iniciats! Passaria molts nervis pensant que us tinc a l'aula! ;)

    Una abraçada i seguim en contacte!

    Ah! El cartell és obra de la mateixa biblioteca!

    ResponElimina