dilluns, 11 d’abril del 2011

ELS MANEL A LA PASSIÓ

Després de l'èxit del disc de debut, els Manel presentaran el seu nou treball a La Passió.

Manel són el grup del moment i venen a presentar-nos el seu segon treball, "10 milles per veure una bona armadura". Els podrem veure el proper dia 20 de maig, a les 22h al teatre de La Passió.

Amb un aforament per a 1500 persones, serà un dels concerts més multitudinaris de la banda que, a més, cohesionarà la seva música amb La Passió.

Aquest segon treball ha estat número u a les llistes de venda a tot Espanya, i arriba a La Passió avalat per multitud de concerts en què s'han exhaurit les entrades a les poques hores de sortir a la venda.

Si voleu aconseguir-ne pel concert que oferiran a La Passió, les podeu adquirir a partir de demà dimarts a les 17.00 hores, al Telentrada de Catalunya Caixa o acostant-vos a la secretaria del teatre (C. Anselm Clavé, 109). El preu de cada entrada és de 20€. Tot i que, properament, sortejarem dues entrades al nostre facebook.

Els Manel a La Passió, el proper 20 de maig, a les 22h. Us hi espero!

1 comentari:

  1. Aquest darrer treball de Manel es una autèntica meravella, amb una equilibrada combinació de text i música aconsegueixen captar l'atenció i ser escoltats amb interès. A més el tractament musical va acompanyat d'instruments poc habituals que fan que sigui molt més atractiu.

    ResponElimina