dimecres, 18 de març del 2009

ELS NENS EUTRÒFICS D'EN PEDRALS

Tal dia farà un any vaig tenir la gran certesa d'acostar-me a la 2a MOSTRA DE LES ARTS DE LA PARAULA, doncs el Roger i l'Anna van recomanar-me l'espectacle d'en Josep Pedrals, i els seus nens eutròfics. Allà vaig anar.


La sorpresa va ser impactant, tant que, des d'aleshores, batallo per a poder desenvolupar un projecte a una rellevant emissora catalana en el que en Pedrals hi tindria una gran presència poètico-musical, però això és secundari.

El més important és el gaudi de la seva cara dura al damunt de l'escenari, encara que a la distància curta se'l veu força tímid. Sigui com vulgui, ell i els nens eutròfics aconsegueixen una festa pels sentits a través de la intel·ligència escènica i, és clar, unes lletres brillants, algunes manllevades de plomes reputades i, d'altres, de la jove i sàbia mà del Josep.

Tot plegat, un airós espectacle que conté poètica pels quatre costats i que, de tot cor, us recomano. La recomanació no és banal, sinó que us remeto a la llibreria Bertrand (Rbla. Catalunya, 37 - BCN) aquest divendres, dia 20, a les vuit del vespre. I ja em direu el què.


Per cert, es diu que el mes vinent sortirà a la llum el seu primer treball musical conjunt. No podem deixar-nos-el perdre, de moment, però, podem escoltar-ne un avanç al seu myspace.

La cançó més banal de Josep Palau i Fabre sona així de bé passada pel sedàs dels Nens Eutròfics d'en Pedrals:


2 comentaris:

  1. Hola Albert, ja sé que aquest post no és el lloc, disculpa'm, però no t'he sabut trobar cap correu enlloc. Només es per dir-te que t'he afegit al Blogroll Villazonista. I enhorabona pel teu blog, que desconeixia fins avui! Benvingut als blogs d'òpera...i altres coses!

    ResponElimina
  2. Teresa!

    és un plaer comptar amb la complicitat dels Villazonistes, encara que jo tinc un greu defecte que, tard o d'hora, haig de solucionar: ENCARA no he gaudir de Villazón en directe!!

    En fi, restem en contacte, per a qualsevol cosa, pots trobar-me a aquesta adreça: albertgalceran@gmail.com

    Una abraçada,

    Albert

    ResponElimina