dimarts, 10 de març del 2009

MOSTRA DE LES ARTS DE LA PARAULA

Aquest divendres s'engega la tercera edició de la MOSTRA DE LES ARTS DE LA PARAULA, una iniciativa que va nèixer a Abrera, però que en aquesta edició aconsegueix estar també present, durant tres setmanes (una més que en les dues anteriors edicions), a les poblacions veïnes d'Olesa de Montserrat, Esparreguera i Sant Esteve Sesrovires.

Moltes són les activitats destacables, totes gratuïtes, per això us aconsello visiteu el web de l'associació cultural INALBIS on estan totes detallades. 

Jo, a nivell personal, destaco el recital titulat El meu amor sense casa, basat en poemes de Maria Mercè Marçal, i amb la veu de Cinta Massip i la guitarra de Toti Soler. Dissabte, a les 22h, a la sala petita de La Passió d'Esparreguera.

El dissabte 21, també a les 22h, actuarà Roger Mas a la Sala Polivalent d'Abrera, en un concert amb format de trio, en el que repassarà la seva breu, però intensa, carrera musical.

El divendres 27, a les 22h de nou, podrem acostar-nos al món de Francesc Pujols, amb la seva Hiparxiologi, en l'espectacle Moixic. Pujols és l'autor de sentències tant lúcides com: Visca Catalunya, morin els catalans! o, Arribarà un dia en que els catalans anirem pel món i ho tindrem tot pagat. Val la pena acostar-s'hi! 

Aquestes són, només, unes de les moltes activitats programades per aquesta tercera mostra, segur que n'hi ha que us sorprenen gratament.

Per cert, avui he entrevistat als responsables de tot plegat, el Roger Roca i l'Anna Sucarrats, al TEMPS D'OCI, podeu escoltar l'entrevista si us la descarregeu del podcast de la ràdio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada