dilluns, 23 de març del 2009

PARSIFAL A COM RÀDIO

Fa unes setmanes vaig rebre el dolç encàrrec de resumir l'argument i destacar els moments més brillants de l'òpera PARSIFAL de Richard Wagner. Aquest programa especial s'emetrà el divendres Sant, dia 10 d'abril, a la mitjanit a través de COM Ràdio i per tot Catalunya.

No cal dir que per a mi és un gran plaer, però alhora un immensa responsabilitat, doncs mai abans havia explicat un argument operístic per a tanta gent, si bé és cert que a Olesa Ràdio cada setmana n'explico un, però existeix aquest vertigen de fer-ho a una emissora amb molts més oïents i amb la por de no fer-ho prou bé, però vaja, porto unes quantes setmanes documentant-me de valent i, crec, oferirem un resum interessant per aquells qui mai abans han escoltat l'òpera i curiós per aquells qui ja la coneixen, però que potser no saben tots els ets i uts d'aquesta creació wagneriana.

Per cert, el programa portarà el títol mateix títol que aquest blog: MOMENTS D'ÒPERA.

Tot plegat podrà escoltar-se a COM Ràdio el proper divendres Sant, espero que sintonitzeu l'emissora! La distància ara no és una excusa! Seguiré informant...

3 comentaris:

  1. Enhorabona, Albert, això son paraules majors! Per l'àmbit de l'emissora i pel nivell de l'encàrrec.

    Jo seré fora de Catalunya...saps si es podrà sintonitzar per Internet?

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Teresa,

    moltes gràcies! Si que es podrà escoltar per internet, a través del web de COM Ràdio: www.comradio.com i clicant a "la ràdio en directe".

    Alhora, aprofito per a dir-te que també pots escoltar per internet, ja sigui en directe o a través del podcast, els programes d'òpera que faig a Olesa Ràdio. En directe (dilluns de les 21h a les 22h i els dimecres de les 12h a les 13h) al web: www.olesam.cat (clicant a logo de l'emissora), o quan vulguis al podcast: www.olesaradio.tk

    Moltes gràcies!

    ResponElimina