diumenge, 14 de març del 2010

IMATGES DE "LA FILLE" DEL LICEU

Crec que no erro massa si afirmo que la producció de La Fille du Régiment (G. Donizetti), que fins el dia 25 podem veure a Barcelona, és de les millors que s'han vist al Gran Teatre del Liceu darrerament.

Doncs bé, ja que molts hem tingut la sort de viure-la en directe, molts encara heu de gaudir-la i alguns repetirem, i ja que des del coliseu de la rambla han volgut compartir aquesta alegria amb tothom, us adjunto unes imatges de la part més popular -que no la millor- d'aquesta òpera. Tot i que no hi podem veure el bis, si que s'aprecia la facilitat de Juan Diego Flórez interpretant els temuts 9 dos de pit. Aquí va:



Tot i que a jutjar de les cròniques de les representacions protagonitzades per Flórez, al final haurem de dir que la fille té una ària de 18 dos, doncs el peruà ens està malacostumant...

8 comentaris:

  1. Extraordinari també el segon repartiment, i la producció realment molt bona, com dius tu. Al segon repartiment, meravellosa Nino Machaidze, és de les grans, se n'haurà de sentir a parlar per força. I no desmereix gens tampoc Antonio Gandia que segurament no arriba a Florez però ha estat una altra sorpresa agradable.

    ResponElimina
  2. Albert,
    Coincideixo amb el Ramon., el segon repartiment EXTRAORDINARI. Aquest repartiment en qualsevol dels grans teatres d'òpera del mon (Milano, New-York, Londres, Viena, etc) seria un autèntic luxe i aquí el tenim de "segon". Com és possible un nivell tant alt en alguns muntatges i tan baix en altres?, no hi hauria manera d'equilibrar una mica la cosa?. En qualsevol cas, ens ha tocat la loteria per partida doble.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. ai ai ai... no tenia previst anar a veure el segon repartiment (per bé que sí repeteixo amb el primer), però m'heu posat la mel als llavis, així que intentaré aconseguir alguna entrada pel dia 20...

    Gràcies pels vostres comentaris, i ja en parlarem!!

    Albert

    ResponElimina
  4. I tant que hi has d'anar!! T'encantarà!
    Ja ens ho explicaràs!

    ResponElimina
  5. ejem... després de molt consultar-ho, no queda CAP entrada ni pel primer, ni pel segon repartiment. Així que no podré veure a la Nino, ni al Gandia. Per sort, sí que tinc entrades per tornar a veure al Flórez, la Ciofi i companyia.

    Una llàstima!

    ResponElimina
  6. estimat albert, tal vez sea yó el menos indicado en decirte ó recomendarte que deberias de haber ido al 2º cartelone, nó soy quién para decirte éso puesto que como bién sabes el gandia y yo somos paisanos, si la fuerza de la naturaleza y su salud vocal, se lo permiten a buén seguro lo verás al liceú la propera vegada......salutaçións paco

    ResponElimina
  7. Paco, es cierto, pero no se puede estar en todo! Una lástima, pero confio en poder verle pronto, puesto que a Nino ya la escuché en Boloña cantando "I Puritani".

    Y visto el éxito, seguro que repiten.

    ResponElimina