dijous, 20 de gener del 2011

BROS PROTAGONITZARÀ EL PRIMER TÍTOL DE LA TEMPORADA 2013 - 2014 DEL LICEU

Josep Bros i Albert Galceran,
a l'entrevista que van mantenir a COM Ràdio, l'estiu de 2009.
Tal i com ja vam avançar dimarts, avui Josep Bros no cantarà a l'estrena de la nova producció d'Anna Bolena (G. Donizetti), que signa el debutant al Liceu, Rafel Duran, el seu lloc l'ocuparà el tenor Gregory Kunde.

Tot i això, o abans de saber això, el passat dissabte vam mantenir una entrevista amb el tenor català, qui va avançar-nos que protagonitzarà el primer títol de la temporada 2013 - 2014 del Gran Teatre. No va avançar-nos de quin títol es tracta, però sí va dir-nos que l'autor és Giuseppe Verdi.

Paral·lelament, hem pogut conèixer com afronta la part de Percy 18 -quasi 19- anys després del seu debut al Liceu amb precisament aquest paper. La mateixa nit que debutava com a Anna Bolena la soprano Edita Gruberova. A banda, també hem pogut conèixer que incorporarà Les Contes d'Hoffmann (J. Offenbach) al seu repertori i que ja té anotat a l'agenda el seu debut com a Rodolfo (La Bohème, G. Puccini), tot i que no ens ha avançat les dates. És a dir, donat que la seva veu, a dia d'avui i tal i com ell mateix reconeix, és la d'un tenor líric -no líric-lleuger-, comença a replantejar-se un canvi de reperotri a mitjà termini.

Tot plegat ho podreu escoltar a l'entrevista que avui emetrem als Moments d'Òpera radiofònics i que, com sempre, us podreu descarregar al podcast.

2 comentaris:

  1. lbert,
    El Gregory Kunde l'han contractat només per a una funció?. No ho entenc, si es tracta de fer una sola substitució no ho podia haver fet el Zapata, que ja va fer l'assaig general?, o potser es que les agendes no coincidien. No ho acabo d'entendre.

    ResponElimina
  2. Josep,

    En Zapata començava els seus assajos ahir, dia 20. De tota manera, ja va cantar -molt irregular- a l'assaig general de dilluns. El teatre s'ha cobert les espatlles amb un tenor solvent, així Zapata podia assajar el seu rol.

    Pel que sé, ahir en Bros encara estava de baixa, però des del teatre es confia que dimarts ja canti.

    Per tant, sí, segons sembla en Kunde només canta en una representació.

    ResponElimina